Iedereen die een boeking maakt bij Verda Wellness verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels:

 1. Het wellness complex is volledig rookvrij.
 2. Het is verplicht gebruik te maken van handdoeken in onze infrarood sauna en Finse sauna.
 3. Het is niet toegestaan producten toe te voegen aan het zwembad, de jacuzzi en de sauna’s
 4. Na 22.00 uur denken wij aan onze buren en wordt er op de het buiten gedeelte van ons wellness complex stilte gerespecteerd. Tevens zijn na 22:00 uur geen groepen toegestaan van meer als 2 personen.
 5. Eigen drank en eten zijn niet toegestaan.
 6. Het is verboden om drank te gebruiken in onze sauna’s, stoomcabine, jacuzzi en zwembad.
 7. Drankjes uit de mini-bar kunnen afgerekend worden bij het verlaten van het wellnesscomplex.
 8. Instellingen van de apparatuur mogen door de klant niet gewijzigd worden.
 9. Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te blijven.
 10. Huisdieren worden niet toegelaten.
 11. Voor het in gebruik nemen van ons wellness complex dient u eerst een douche te nemen. Ook na elk bezoek aan de droge sauna of het stoombad dient u eerst een douche te nemen alvorens u in de jacuzzi of het zwembad gaat.
 12. Het is verboden te duiken in het zwembad.
 13. Bij het laattijdig verlaten van het privégedeelte van het wellness complex, rekenen wij 20 euro per kwartier extra die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.
 14. Verda Wellness kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het wellness complex en zal dus ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Verda Wellness zal ook niet verplicht zijn een schadevergoeding te betalen.
 15. Wanneer schade aangebracht wordt aan het door u gehuurde wellness complex bent u verplicht de reparatie van deze schade te vergoeden en bent u tevens verplicht om eventuele gevolg schade (zoals tijdelijke sluiting etc. ) te vergoeden.
 16. Bij reservatie dient de huurprijs volledig betaald te worden door middel van ons online betalingssysteem of via overschrijving op rekeningnummer van Crelan: BE22103037081047 of cash op voorhand bij aankomst aan de ontvangstbalie. Gelieve bij overschrijving de gestructureerde mededeling te vermelding die u ontvangt per mail na het boeken van uw reservatie. U krijgt van ons handdoeken (gratis), slippers en badjas kunt u afnemen tegen een kleine vergoeding. Drankjes uit de mini-bar kunnen afgerekend worden bij het verlaten van ons complex.
 17. Elke annulering dient minimaal 3 dagen (72 uren) voor reservatiedatum te gebeuren. U kan vervolgens onmiddellijk een andere datum vastleggen binnen de 3 maanden. Er worden geen gelden terug gestort. Bij annulering van minder dan 2 dagen (48 uren) voor het gereserveerde uur vervalt het betaalde bedrag.
 18. Bij een no-show, dus bij het niet komen opdagen terwijl u een afspraak heeft staan, vervalt het betaalde bedrag.
 19. Badslippers zijn verplicht en worden u kosteloos aangeboden bij aankomst. Het is verboden te rennen op het wellness complex.
 20. Verda Wellness heeft het recht om bepaalde personen te weigeren om welke reden dan ook.
  Tevens is het niet toegelaten om de sauna’s te gebruiken voor personen met hartklachten of andere aandoeningen. 
 21. Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen Verda Lommel BVBA en onze klanten is de rechtbank van Tongeren bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.

 

Iedereen die een boeking maakt bij Verda Wellness verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.

 

Disclaimer

Alle webpagina's op deze site zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld door Verda BVBA. Onvolkomenheden kunnen zich desalniettemin voordoen. Verda BVBA kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor feitelijke onjuistheden in de aangeboden informatie.

Contact Gegevens

Verda Wellness
Einde 129
3920 Lommel
België

+32 (0) 468205682  
 
www.verda-wellness.be
Verda Wellness