Verda Wellness Finse SaunaHet principe van de Finse sauna is gebaseerd op warmte, vocht en afkoeling. De hoge temperatuur van de sauna’s, die tussen de 70 en 100°C ligt, stimuleert de werking van de organen. Er ontstaat een zuurstofrijke doorbloeding van de interne organen. Spieren en gewrichten krijgen hun soepelheid terug. Door de warmteontwikkeling begint de huid te transpireren en hierdoor verlaten allerlei afvalstoffen het lichaam. Het lichaam wordt dus grondig gereinigd. De bekende sinaasappelhuid (cellulitis), die (mede) het gevolg is van overtollig vocht en gifstoffen, krijgt hierdoor geen kans zich verder te ontplooien. Onze sauna is tevens uitgerust met licht therapie en sterrenhemel 

Koude douche

Neem na de sauna de tijd om goed af te koelen onder een koude douche. Een juiste afkoeling geeft niet alleen een verfrissend gevoel maar het stimuleert ook de werking van uw bloedsomloop en zenuwstelsel. Afgestorven huidcellen kunnen verwijderd worden, waardoor uw huid elastischer en sterker wordt en er weer zacht en stralend uit ziet..

 

Disclaimer

Alle webpagina's op deze site zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld door Verda BVBA. Onvolkomenheden kunnen zich desalniettemin voordoen. Verda BVBA kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor feitelijke onjuistheden in de aangeboden informatie.

Contact Gegevens

Verda Wellness
Einde 129
3920 Lommel
België

+32 (0) 468205682  
 
www.verda-wellness.be
Verda Wellness