Verda Wellness Infra RoodDe infraroodstraling dringt zonder de huid te verhitten door in de bovenste huidlaag. Het effect is dieptewarmte, die door het lichaam wordt geabsorbeerd. De bloedcirculatie neemt toe en de huid doorbloedt beter. Bloedvaten in het onderliggende vetweefsel nemen dieptewarmte op, worden wijder en zorgen op deze manier voor een betere doorbloeding van het vetweefsel. De in de vetcellen opgeslagen vetzuren worden opgelost en verdwijnen langs het lymfe-systeem uit het lichaam. Kortom, allerlei afvalstoffen verlaten het lichaam. De hartslag neemt iets toe, waardoor een passieve fitnesstraining ontstaat. Vergelijkbaar als warming up, waardoor sportblessures voorkomen worden.

Lichamelijke voordelen van Infrarood sauna

Wie last heeft van cellulitis (vet- en vochtopeenhoping in het lichaam), reumatische klachten en andere lichamelijke kwaaltjes, vaart wel bij een infrarood cabine. Als gevolg van de dieptewarmte, veroorzaakt door de infraroodstraling, lost een deel van het vet en het water onder de huid op. Het gevolg is dat uw huid strakker aanvoelt na een kuur in de infrarood cabine. Ook mensen met spierpijn, gewrichtsklachten en artritis hebben veel voordeel van infraroodstraling. De warmte is weldadig en doorbloeding van spierweefsel heeft een aangenaam effect op de gebruiker van de infrarood cabine.

Geen koude douche nodig

Omdat de infrarood cabine geen hete sauna is, hoeft u niet af te koelen met koud water. Hierdoor zou de positieve werking van de infrarood alleen maar teniet gedaan worden. Een lauw / warme douche is voldoende

 

Disclaimer

Alle webpagina's op deze site zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld door Verda BVBA. Onvolkomenheden kunnen zich desalniettemin voordoen. Verda BVBA kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor feitelijke onjuistheden in de aangeboden informatie.

Contact Gegevens

Verda Wellness
Einde 129
3920 Lommel
België

+32 (0) 468205682  
 
www.verda-wellness.be
Verda Wellness