Verda Wellness JacuzziDat warm bruisend water in een bubbelbad een geneeskrachtig en ontspannend effect heeft, werd al in de tijd van de oude Grieken ontdekt. Wat zij door het gebruik van warme bronnen al wisten is inmiddels ook wetenschappelijk bewezen: hydrotherapie heeft een helende en ontspannende werking

De jacuzzi heeft de werking van warme bronnen van weleer verfijnd tot een complete, ontspannende en intensieve hydrotherapie. Het combineert warmte en gewichtloosheid met verfijnde massage en de weldaad van water. In de jacuzzi zijn vele water- en luchtgestuurde jets gepositioneerd om uw lichaam van top tot teen te masseren, terwijl u ontspant in het warme bruisende water. Onze jacuzzi is buiten geplaatst onder een sfeervol cabanna afdak met uitzicht op het zwembad. 

Een jacuzzi verzacht de pijn van verstuikte ledematen en spierblessures en stimuleert de bloedsomloop. Het versnelt het herstelproces na intensieve lichamelijke inspanning, lost stress op en bevordert een goede nachtrust. Bovendien kan de intensieve hydrotherapie reumatische pijn of bepaalde symptomen van suikerziekte verminderen.

 

Disclaimer

Alle webpagina's op deze site zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld door Verda BVBA. Onvolkomenheden kunnen zich desalniettemin voordoen. Verda BVBA kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor feitelijke onjuistheden in de aangeboden informatie.

Contact Gegevens

Verda Wellness
Einde 129
3920 Lommel
België

+32 (0) 468205682  
 
www.verda-wellness.be
Verda Wellness